poziv-blog
Kontakt z Marjano Bloch
Oglejte si Marjanin videovideo-poziv

Prihajajoči dogodki

Previous Naslednja
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Gama zdravljenje

gamma-healing

Intenzivna enodnevna delavnica s Chrisom Waltonom.
16. maj 2015 na Bledu!  Več >>

Soul Coaching detox

Prva pomoč za dušo

Zaživite življenje po vaši meri.

Več informacij

 

Potovanje k duši

Pikapolonica

Sledite svojim sanjam!

Več informacij

Individualna srečanja

Znebite se strahov, stresa in bolečin!  ogenj-krog 

Preberi več >>

Prijavite se na blog!
Soul Coaching detox

Program, ki vam pomaga, da se osvobodite vsega nepotrebnega in odvečnega zunaj in znotraj vas in da zaživite življenje po meri vaše duše

S programom lahko začnete že danes.


Naučila vas bom:

- učinkovitih tehnik za brisanje negativnih prepričanj in vzorcev

- enostavnih strategij, kako razstrupiti vaš um, čustva in fizično telo

- kako programirati svojo prihodnost v razvoj najvišjih potencialov

- kako ozavestiti svojo intuicijo in ji slediti

- kako odpreti svoje srce za vzpostavljenje novih vibracij v vašem energijskem polju

- kako z enostavnimi energijskimi vajami ohranjati vitalnost, zbranost in energijo


Soul Coaching detox traja najmanj 28 dni. Prilagodim pa se vašemu tempu in časovnim zmožnostim.


Sestoji se iz:  

  • ene individualne ure (osebno ali preko Skypa),  v kateri vas popeljem na duhovno potovanje k duši
  • 28- dnevnega vodenega programa preko elektronske pošte.


Vsak dan boste dobili navodila in kratko nalogo s točno določenim namenom. Dnevno boste prejemali pozitivne afirmacije, ki jih boste s posebno tehniko integrirali v svojo podzavest.  Prejeli boste tudi 28 desetminutnih vodenih meditacij, eno za vsak dan. Ta kratka potovanja duše vam bodo pomagala, da aktivirate zdravljenje na najglobljih ravneh vaše duše . Ves čas vam bom na voljo za osebno podporo.

Pomembno! Za uspešnost in učinkovitost programa ne potrebujete veliko časa. Ko enkrat izrazite svojo namero in sledite programu, pa četudi je to le 10 minut na dan, boste zelo hitro občutili spremembe v počutju, nenavadnih naključjih in novih priložnostih. Več kot 95% vsega se dogaja na naši podzavestni ravni in  nevidne sile vaše duševnosti in vesolja bodo delovale v skladu z vašo namero, ne glede na to, koliko časa boste posvetili temu.


Postavite temelje za lepše in srečnejše življenje. Razpršite dvome, strahove in negativna prepričanja ter dovolite novi prihajajoči vibraciji, da se uglasi z vašo dušo in dovolite si, da se tudi vi uglasite s poslanstvom, zaradi katerega ste tukaj.


Cena za Soul Coaching detox je 150,00€.

 

Vabljeni, da si ogledate intervju z Marjano Bloch v oddaji Preprosto naravno, v katerem govori o Soul Coachingu in njeni življenjski poti.   Kliknite tukaj 

 

Pričevanja:

"Marjanin Soul Coaching tečaj je bil izjemen. Pred leti sem že delala na psihološki pripravi z Olejem Blochom, ampak tokrat sem začutila, da potrebujem Marjanin soul coaching. V 8 tednih sem uskladila moje notranje želje in cilje za naslednjo "kariero", spremenila nekaj  podzavestnih  negativnih prepričanj, postala manj vzkipljiva in znosna oseba. Moj odnos do okolice, same sebe in moje družine se je bistveno izboljšal. Najpomembneje pa je, da sem res ozavestila, kaj je moje poslanstvo v tem življenju. Marjanin coaching je zelo intuitiven, poučen, sočuten, sploh njene tehnike za razreševanje konfliktov in učenje hvaležnosti. Vsakemu, ki se vrti v ponavljajočih vzorcih odločitev, toplo priporočam Soul Coaching, saj sem odšla z Marjaninega coachinga z več znanja, kot sem ga pričakovala."         

Brigita Langerholc

"Vsi smo prišli na ta svet, da najdemo povezavo duše na zemeljski ravni. To je zelo zahtevna naloga, saj imamo prav vsi tudi karmične dolgove. Vendar ni namen, da se zaradi tega obsojamo in kritiziramo, ampak, da poiščemo v sebi izvorno ljubezen. Imamo jo namreč prav vsi. To nam je bilo položeno v zibelko, vendar smo jo nekje na poti odraščanja izgubili. Takrat, ko jo najdeš, začutiš, da je vse kar se ti dogaja ta trenutek pravilno, takrat začutiš MIR in SPOKOJ v sebi, takrat si eno z DUŠO. Marjana, hvala ti ker si bila z menoj v teh trenutkih."

Z ljubeznijo, Nadja P.

"Odločila sem se za Soul coaching na daljavo. Glede na to, da sva s partnerjem oba naravoslovca, sva bila malo skeptična ali mi bo to pomagalo. In mi je! Po osmih tednih, z nekaj vloženim trudom in energije, kar nekaj minut pogovorov z Marjano, je bilo moje življenje veliko boljše. Moj odnos do same sebe , do svoje družine in do svoje okolice je bil prijaznejši, pozitivnejši in srečnejši. In še nekaj... Po osmih tednih sem opravila zaključni obred, kjer je potrebno zapisati svoje misli, želje,.. Moje so se vse izpolnile!!! Tudi tiste, za katere sem mislila, da so zame nedosegljive. Marjana, tebi in pa seveda sebi in svoji želji po spremembi, se moram zahvaliti, da imam dobro leto starega sinka in živimo v popolnoma novi hiški. To sta samo dve največji in otipljivi želji, bilo pa jih je mnogo več. Marjana, še enkrat hvala za vse. Si moj angel varuh!"

Suzana Stopar


Za več informacij vas prosim, da mi pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

 

 

Prijava na blog


Sledite mi:
Marjana na Facebook-u Marjana na LinkedIn-u