poziv-blog
Kontakt z Marjano Bloch
Oglejte si Marjanin videovideo-poziv

Prihajajoči dogodki

Previous Naslednja
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
Gama zdravljenje

gamma-healing

Intenzivna enodnevna delavnica s Chrisom Waltonom.
16. maj 2015 na Bledu!  Več >>

Soul Coaching detox

Prva pomoč za dušo

Zaživite življenje po vaši meri.

Več informacij

 

Potovanje k duši

Pikapolonica

Sledite svojim sanjam!

Več informacij

Individualna srečanja

Znebite se strahov, stresa in bolečin!  ogenj-krog 

Preberi več >>

Prijavite se na blog!
Kaj je soul coaching®?
”Na robu Uma čaka sveta divjina duše.
Kot starodaven gozd, poln neverjetnih skrivnosti in čudes, te vabi k sebi.
Soul Coaching® je preprosta pot srca do svetišča globoko v sebi.”
 
Denise Linn, pisateljica, predavateljica in ustanoviteljica Soul Coachinga®, Kalifornija


Zaradi povezanosti tega izraza s športnim življenjem (coach v angleščini pomeni tudi 'trener') si ob tej besedi marsikdo predstavlja nekoga, ki žene športnike k preseganju samih sebe in popolnosti. Ta model coachinga se je uveljavil tudi v osebnem coachingu, svetovanju za življenje. Tradicionalni življenjski "trenerji" svoje varovance spodbujajo k osebni odličnosti in doseganju ciljev.

S širjenjem priljubljenosti osebnega coachinga so to metodo začela uporabljati tudi moderna podjetja za učinkovitejše motiviranje svojih zaposlenih in večjo storilnost. In vendar je kljub najnovejšim postopkom coachinga, kljub vsem pripomočkom, ki prihranijo veliko časa, kljub vsem organizacijskim sistemom in tehnologiji še vedno nekaj manjkalo.

Nezadovoljena je ostala potreba po vsakdanjem doživljanju čarobnosti človekovega notranjega sveta in po povezovanju s človekovo lastno intuicijo in modrostjo. Tako se je rodil Soul Coaching®.

Soul coaching® je drugačen predvsem v tem, da je njegov prednostni cilj odstraniti omejitve in ovire, ki preprečujejo pot do pravega Sebe. Njegov namen je uskladiti notranje, duhovno življenje z zunanjim. Je sistem, ki pomaga očistiti um, čustva in telo odvečne navlake, da lahko slišimo sporočila svojega notranjega bitja in njegovo modrost. Pomaga nam tudi oblikovati življenje v skladu s svojim poslanstvom.


Skoraj vsi, ki izkusijo programe Soul Coaching®, doživijo globoko in trajno preobrazbo svojega življenja. Programe lahko izvajate individualno, v skupini ali na daljavo.

 • Individualno: ob vodstvu skozi 28-dnevni program vas soul coach™ lahko popelje na globoko meditativno potovanje k duši in skozi prejšnja življenja.
  Več o individualnem coachingu...
 • Skupinsko delo: 28-dnevnega programa se lahko udeležite tudi v skupini. Poleg tega, da se boste srečevali živo, boste lahko med treningom in po koncu ostali v stiku ob pomoči elektronske podpore.
  Več o coachingu v skupini...
 • Srečanja na daljavo (splet, Skype, telefon): Zaradi časovnih omejitev ali zemljepisne razdalje vsi nimajo možnosti za udeležbo na srečanjih v živo. Zanje je idealen program Soul Coaching® na daljavo. Njegova prednost je, da lahko doživljate življenjske spremembe kar v domačem okolju. Program na daljavo je izvedljiv tako za posameznike kot za skupine.
  Več o coachingu na daljavo...

 

Vabljeni, da si ogledate intervju z Marjano Bloch v oddaji Preprosto naravno, v katerem govori o Soul Coachingu in njeni življenjski poti.  Kliknite tukaj. 
Vse odgovore, ki jih potrebujete, imate že v sebi. Le še notranji in zunanji nered morate pospraviti, da boste vzpostavili povezavo s to vednostjo.
Naj vam potovanje k duši in programi Soul Coaching® prinesejo globok mir in radost.

Marjana Bloch, soul coach™
 

 

 
Zakaj soul coaching?
 
Sledite mi:
Marjana na Facebook-u Marjana na LinkedIn-u