poziv-blog
Kontakt z Marjano Bloch
Oglejte si Marjanin videovideo-poziv

Prihajajoči dogodki

Previous Naslednja
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
Gama zdravljenje

gamma-healing

Intenzivna enodnevna delavnica s Chrisom Waltonom.
16. maj 2015 na Bledu!  Več >>

Soul Coaching detox

Prva pomoč za dušo

Zaživite življenje po vaši meri.

Več informacij

 

Potovanje k duši

Pikapolonica

Sledite svojim sanjam!

Več informacij

Individualna srečanja

Znebite se strahov, stresa in bolečin!  ogenj-krog 

Preberi več >>

Prijavite se na blog!
Načini dela
Ko se boste odločili, da ste pripravljeni odkriti svoj pristni jaz in temu posvetiti mesec dni, se bo vaše življenje razprlo na poseben, skoraj magičen način. Ljubeče sile vesolja se bodo združile, da vas popeljejo v pravo smer.

Potovanje k duši, Denise Linn


Programe Soul Coaching® lahko izvajate individualno, v skupini ali na daljavo.

 • Individualno: Prednost individualnega Soul Coachinga® je, da se prilagodi vašemu tempu in načinu življenja, vašim osebnim značilnostim in seveda vašim potrebam v danem trenutku. Vloga soul coacha™ je, da vam razkrije in potrdi vrednost vaših izkušenj, vas popelje globlje, kot bi se morda lahko spustili sami, in vam pomaga, da se povežete s svojo modrostjo in notranjo močjo ter poslušate svoj pravi jaz.
  Več o individualnem coachingu..
 • Skupinsko delo: Treningov za dušo se lahko udeležite tudi v skupini. Poleg tega, da se boste srečevali živo, boste lahko med treningom in po koncu ostali v stiku ob pomoči elektronske podpore. Naučili se boste praktičnih metod in tehnik, da boste lahko zaživeli v skladu s svojim pravim jazom. Osvojili boste navade, ki vas bodo ohranjale na poti radosti, veselja, navdiha in povezanosti s seboj.
  Več o skupinskem coachingu...
 • Srečanja na daljavo (splet, Skype, telefon): Zaradi časovnih omejitev ali zemljepisne razdalje vsi nimajo možnosti za udeležbo na srečanjih v živo. Zanje je idealen program Soul Coaching® na daljavo. Njegova prednost je, da lahko doživljate življenjske spremembe kar v domačem okolju. Program na daljavo je izvedljiv tako za posameznike kot za skupine.
  Več coachingu na daljavo...


Za prijave in vsa vprašanja kliknite tukaj.

 

Načini dela

 
Sledite mi:
Marjana na Facebook-u Marjana na LinkedIn-u