poziv-blog
Kontakt z Marjano Bloch
Oglejte si Marjanin videovideo-poziv

Prihajajoči dogodki

Previous Naslednja
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Gama zdravljenje

gamma-healing

Intenzivna enodnevna delavnica s Chrisom Waltonom.
16. maj 2015 na Bledu!  Več >>

Soul Coaching detox

Prva pomoč za dušo

Zaživite življenje po vaši meri.

Več informacij

 

Potovanje k duši

Pikapolonica

Sledite svojim sanjam!

Več informacij

Individualna srečanja

Znebite se strahov, stresa in bolečin!  ogenj-krog 

Preberi več >>

Prijavite se na blog!
Prva pomoč za dušo
Stvari ne vidimo takih kot so,
ampak take, kakršni smo mi.
Anais Nin


Včasih zadostujeta že eno ali dve srečanji, da dobite odgovor na svoje vprašanje, odpravite težavo, ki vas v tistem hipu bremeni ali izveste, kaj je vaše poslanstvo. Vodim vas skozi različne očiščevalne tehnike, interaktivne vizualizacije in ustvarjalne naloge.

  • Vodeno interaktivno potovanje k duši (Soul Journey): Gre za sproščen in varen proces, v katerem vam pomagam, da se poglobite vase in povežete z modrostjo svoje duše. V tem procesu se dokopljete do globokih spoznanj, ozavestite in sprostite blokade ter poiščete odgovore in rešitve svojih težav. Proces je podoben vizualizaciji, vendar gre precej globlje in je interaktiven.
  • Vodeno interaktivno potovanje v prejšnje življenje (Past Life Journey): Na potovanju v prejšnja življenja vas vodim v sproščeno meditativno stanje, ki vam omogoča, da odkrijete svoja prepričanja in napačne vzorce iz prejšnjih življenj. S tem, da podoživite in spremenite svoje ključne izkušnje iz prejšnjih življenj, lahko pozitivno vplivate na svoje življenje v sedanjosti.
  • Čiščenje prostora (Space Clearing): Gre za čiščenje in uravnovešanje osebne energije in energije vašega doma ali poslovnih prostorov. S tem, da spremenite svojo energijo ali energijo prostora, lahko zelo izboljšate svoje počutje in preostale vidike svojega življenja. Z metodo čiščenja prostora je moč na preprost in zelo učinkovit način spremeniti negativne energije v pozitivne in ustvariti polno ravnovesje in harmonijo.
  • Ustvarjalne delavnice za dušo: Kdo v resnici ste, vam nihče ne more povedati. To spoznate šele, ko pridete do notranjega vira svojega bitja, do duše, ki vas poveže z resnico. Domišljija in ustvarjalnost sta ključ do vaše notranjosti in sporočil vaše duše. Predmeti, barve in slike vam na simbolen način govorijo resnico. Pripovedujejo vam, kako si lahko ustvarite prihodnost, ki bo izraz vaših najljubših sanj in pričakovanj. Ustvarjalne delavnice za dušo vam pomagajo odkriti življenjsko poslanstvo in živeti v skladu z njim.
  • Psihološka kineziologija (Psych-K, Mind Body Technology™): Če se samo na zavestni ravni odločite, da boste nekaj spremenili, v vaši podzavesti pa vlada prepričanje, ki tej vaši odločitvi nasprotuje, vas bo, vse dokler ne spremenite tega negativnega prepričanja, znova in znova vodil 'avtomatski pilot'. V psihološki kineziologiji gre za proces spreminjanja negativnih prepričanj v podzavesti. S pomočjo testiranja mišic lahko ugotovite, kakšne podzavestne omejitve in blokade nosite v sebi. Za vsako negativno prepričanje, ki ga prepoznate, izberem niz vaj in gibov, s katerimi nadomestite negativno prepričanje s pozitivnim. Proces je hiter in enostaven; kot bi nalagali nov program v računalnik .
  • MTT (Meridian Tapping Tecniques): Gre za tehnike (EFT, TFT in druge), s katerimi vam pomagam na zelo hiter način doseči čustveno razbremenitev, ki zelo posledično prinese tudi boljše fizično počutje. Metode so zasnovane na starodavnih načelih akupunkture (tapkanje točk energijskih meridianov), njihovo osnovno vodilo pa je, da je motnja v energetskem pretoku vzrok za vaše negativno čustveno stanje. Tehnike so zelo enostavne in že ob prvem obisku se jih naučite uporabljati.


Za prijave in vsa vprašanja kliknite tukaj.

 

prva-pomoc-za-duso

 
Sledite mi:
Marjana na Facebook-u Marjana na LinkedIn-u