poziv-blog
Kontakt z Marjano Bloch
Oglejte si Marjanin videovideo-poziv

Prihajajoči dogodki

Previous Naslednja
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
Gama zdravljenje

gamma-healing

Intenzivna enodnevna delavnica s Chrisom Waltonom.
16. maj 2015 na Bledu!  Več >>

Soul Coaching detox

Prva pomoč za dušo

Zaživite življenje po vaši meri.

Več informacij

 

Potovanje k duši

Pikapolonica

Sledite svojim sanjam!

Več informacij

Individualna srečanja

Znebite se strahov, stresa in bolečin!  ogenj-krog 

Preberi več >>

Prijavite se na blog!
Osnovni trening potovanje k duši
»Ali veste, kdo ste in kakšen je smisel vašega življenja?
Veste, kakšno je vaše poslanstvo v tem življenju?
Se zavedate dnevnih napotkov svoje duše?
Ne glede na to, kako in koliko ste navzven uspešni, če ne veste odgovorov na ta vprašanja, verjetno čutite, da vam v življenju nekaj manjka. Manjka vam stik z dušo. »

Potovanje k duši, Denise Linn

 

Na tej poti raziskovanja in prečiščevanja boste:

 • končno začeli poslušati sebe
 • pridobili zaupanje vase in v svoje življenje
 • na novo odkrivali radosti življenja brez predsodkov in pritiskov
 • spoznavali pozitivne plati naravnejšega življenja
 • ob pomoči učenja različnih tehnik, izvajanja vaj in poglabljanja stika s seboj boste začeli doživljati trajne notranje spremembe

in še veliko drugega.

Program in naloge

Osrednji del treninga je 28-dnevni program, razdeljen na štiri tedne. Vsak teden se navezuje na enega izmed štirih osnovnih elementov narave: zrak, vodo, ogenj in zemljo. Ti elementi so povezani z vašo duševnostjo in ob njihovi pomoči boste začeli ozaveščati svoj umski, čustveni, duhovni in telesni jaz. Vsak dan boste prejeli avdio posnetek z mojimi navodili in vodeno sprostitveno vizualizacijo za sproti. Delali boste najrazličnejše praktične, zabavne in smiselne vaje in naloge, razvrščene glede na element in vidik, ki mu pripada.

Ker so naloge in vaje zelo raznovrstne in razdeljene na tri časovne stopnje, lahko izvajanje programa prilagodite svojemu prostemu času, željam in potrebam. Vsak dan si boste izbrali toliko stopenj, kot vam ustreza.

Prva stopnja po navadi zahteva 15–30 minut vašega časa na dan.
Druga stopnja vključuje prvo in zahteva 30–60 minut vašega časa na dan.
Tretja stopnja vključuje prvo in drugo in zahteva toliko časa, kolikor ste si ga pripravljeni vzeti.

Pregled po tednih

Ob prijavi boste prejeli gradivo in avdio posnetek s predstavitvijo programa ter navodila, kako se nanj pripraviti. Tedenska srečanja bodo vključevala intuitivne naloge, praktična znanja s področja energijske psihologije in energijske medicine, različne uporabne aktivnosti, ustvarjalne mini delavnice in vodene vizualizacije, ki delujejo na podzavestni ravni in spreminjajo podzavestne zapise. Na teh srečanjih si boste lahko izmenjavali mnenja, izkušnje in doživetja ter se med seboj podpirali. Srečanja so namenjena pripravi na prihajajoči teden in povzetku prejšnjega.

Teden Zraka

Element Zraka predstavlja vse, kar je povezano z razumskim delom vaše osebnosti. V tem tednu boste dvigovali raven razumskega zavedanja, odstranjevali miselno in fizično navlako, uporabljali intuicijo, prepoznavali svoja omejujoča prepričanja, se zavezali stvarem, ki vas poživljajo, usklajevali svoje življenje s svojimi poglavitnimi vrednotami in raziskovali svoje poslanstvo. Skratka, začeli boste ustvarjati prostor, v katerem boste lahko zadihali z vsemi pljuči.
Več o tednu zraka...

zrak

Teden Vode

Element Vode predstavlja vašo čustveno plat. Voda ima očiščujoč in poživljajoč učinek in njene lastnosti boste uporabili za raziskovanje in prečiščevanje čustvenega jaza: celjenje globokih ran iz otroštva, prepoznavanje vsega, kar vam daje ali jemlje energijo, razumevanje in presojanje vaših odnosov, odrekanje negativnim čustvenim vzorcem, kot je recimo vloga žrtve, prevrednotenje svojih življenjskih izkušenj, povezovanje s svojim notranjim otrokom in razvijanje občutka hvaležnosti. Naučili se boste poskrbeti za čim boljšo pretočnost svojih čustev in življenjske energije.
Več o tednu vode...

voda

Teden Ognja

Element Ognja je povezan z življenjsko silo, z iskro življenja in notranjo svetlobo. Značilnosti Ognja boste uporabili za povezovanje s svojo duhovnostjo in podzavestjo – aktivno se boste soočili s svojimi strahovi, odvrgli maske in začeli sprejemati svoje »temne plati«. Začeli boste ukrepati in tvegati, prebudili boste svojo ustvarjalno žilico, se učili živeti v tem trenutku in sprejeli to, da ste umrljivi. Ogenj je edini izmed elementov, ki ima moč preobražanja, zato bo ta teden čas ustvarjalnih sprememb, preroda in notranje svobode.
Več o tednu ognja...

ogenj

Teden Zemlje

Element Zemlje simbolizira snovno resničnost in vaš odnos do vsega materialnega, tudi vašega telesa. V tem tednu boste imeli priložnost, da začnete bolje skrbeti za svoje zdravje in telo, ga negovati in razstrupljati – in ga vzljubiti. Spoznali boste, kako se lahko ob pomoči narave obnovite, prebudite naravne sile v sebi in dobite navdih, kako ustvariti dom za dušo. Zemlja je povezana tudi z ozemljitvijo in manifestacijo, zato boste v tem tednu začeli oblikovati in ustvarjati prihodnost, kakršno si želite.
Več o tednu zemlje...

zemlja

Obredni krog

Po 28-dneh intenzivnega posvečanja sebi boste v naslednjem tednu še enkrat preleteli ves program in po želji dokončali izpuščeno. Pomagala vam bom pri vajah in nalogah, ki so vam pomenile izziv. To je čas, ko boste dopustili spoznanjem, da se »usedejo«, in naučeno povezali v celoto. Pripravila vas bom na zadnji korak programa, izpraševanje v obrednem krogu. To je eden najboljših načinov, da se še bolj odprete svojemu višjemu jazu in notranji modrosti

Načrt za vsakdanje delo

Začeti je lahko, vztrajati je teže. Da bi nadaljevali začeto pot, okrepili pozitivne učinke programa in dosegli trajno preobrazbo, vam bom pomagala pri oblikovanju »osebne zakladnice« za dušo. Opremili se boste z vsemi prijetnimi stvarmi, koristnimi pripomočki in vajami, s katerimi boste lahko vzdrževali doseženo stanje, nadgrajevali proces ozaveščanja in še poglobili vez s seboj. V vsakem izmed vas je diamant in bolj ga boste brusili, bolj se bodo vaša življenja svetila. Konec treninga bo torej za vas hkrati nov začetek.

 • Program lahko časovno in vsebinsko prilagodim za zaokrožene skupine in individualni coaching.
 • Program »Potovanje k duši« lahko poteka osebno ali na daljavo.


Za prijave in vsa vprašanja kliknite tukaj.

 
Sledite mi:
Marjana na Facebook-u Marjana na LinkedIn-u