poziv-blog
Kontakt z Marjano Bloch
Oglejte si Marjanin videovideo-poziv

Prihajajoči dogodki

Previous Naslednja
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Gama zdravljenje

gamma-healing

Intenzivna enodnevna delavnica s Chrisom Waltonom.
16. maj 2015 na Bledu!  Več >>

Soul Coaching detox

Prva pomoč za dušo

Zaživite življenje po vaši meri.

Več informacij

 

Potovanje k duši

Pikapolonica

Sledite svojim sanjam!

Več informacij

Individualna srečanja

Znebite se strahov, stresa in bolečin!  ogenj-krog 

Preberi več >>

Prijavite se na blog!
Imate hišnega varuha?

Čez dober teden odpotujem v ZDA na zaključno šolanje in izpit za Interior Alignement® praktika. Sozvočje z okoljem, usklajenost energij, notranja postavitev prostora in harmonija znotraj in zunaj mene ... vse to me je že od nekdaj izredno zanimalo. In kmalu bo moja strast postala tudi del moje poklicne poti. In kaj sploh je Interior Alignement®?

Interior Alignment® je sistem, ki priznava modrost tradicionalnega feng shui-ja in čiščenja prostora, vendar v osnovi verjame, da ima vsak človek v svoji biti intuitivno in instinktivno vedenje o tem, kaj je najbolje zanj in za njegovo okolje. Kot Interior Alignement® praktik bom pomagala ljudem, da bodo razumeli, kako se njihov notranji svet odraža v njihovem bivalnem in delovnem okolju in jim posredovala orodja in načine, kako v polnosti izkoristiti svoje življenje in svoj prostor. 


Interior Alignment® je leta 1996 ustanovila Denise Linn, avtorica knjig Sveti prostor in Feng Shui za dušo. Danes je njena šola ena največjih šol za feng shui na svetu in vsebuje Instinktivni Feng Shui™, Čiščenje prostora™, Feng Shui Zdravilni krog™ in Synchro-Alignement™.

Danes bi vam rada predstavila način, kako sinhronizirati in uskladiti vašo energijo in namero z energijami in usmeritvijo vašega doma.  Synchro – Alignement™ ali Sinhro-usklajevanje™ je torej sistem, ko notranjost uglasimo z  zunanjostjo. Zelo pomembno je namreč, da se vaša duševna usmeritev k uresničitvi določenega cilja ali dejanja v prihodnosti  sklada z usmeritvijo vašega doma ali poslovnega prostora.

V procesu Sinhro – usklajevanja lahko odkrijete različne stvari, odvisno od tega, na kaj se osredotočite. V procesu lahko ugotovite po čem zares hrepeni vaša duša. Morda ob tem odkrijete, da si globoko v sebi želite nekaj drugega, kot vam govori zavestni del duševnosti. Ko enkrat spoznate, kaj je pravzaprav tisto, po čemer hrepeni vaša duša, začnete ugotavljati katere spremembe v vašem domu ali poslovnem prostoru so potrebne, da boste energijsko podprti na vaši dušni poti.

V procesu lahko spoznate, kaj in zakaj vas nekaj v prostoru navdaja z dobrimi ali slabimi občutki, začnete se povezovati z občutki, ki jih želite ustvariti v svojem življenju in najti načine, kako to ponazoriti tudi v prostoru, najdete lahko svojo točko moči v prostoru, poiščete lahko hišnega varuha in še in še. Skratka informacije o svojem življenju in domu, ki jih dobite v procesu sinhro usklajevanja, vam koristijo pri oblikovanju vašega bivalnega prostora za dušo, prostora, ki vas navdihuje, prostora, kjer se počutite varno in domače in predvsem prostora, ki vas podpira na vaši življenjski poti. 

V procesu sinhro usklajevanja vas praktik vodi skozi posebno tehniko ustvarjalne vizualizacije, v kateri se popolnoma sprostite in aktivirate svojo intuicijo, podzavestne misli ter čustva.

Proces se sestoji iz naslednjih korakov. Najprej se sproščate in umirjate. To stanje je podobno občutkom tik pred spancem, ko se še vedno vsega zavedate in ste hkrati globoko sproščeni. V takem stanju ste veliko bolj dovzetni za sporočila, informacije in ideje, ki se jih v budnem stanju ne zavedate.  Med procesom oz. potovanjem, kot temu raje rečem, vas praktik usmerja in daje različne predloge, ki jim lahko sledite, hkrati pa vas spodbuja, da sledite svoji intuiciji in spročilom iz podzavesti.

Nato odpotujete v namišljen prostor v naravi. Dokazano je, da narava zelo blagodejno vpliva na ljudi, četudi si jo samo predstavljajo v mislih. Ko si v mislih prikličete čudovito podobo narave, se še bolj sprostite in dobite odgovore na vprašanja kot na primer: Kaj natanko potrebuje moj dom ali poslovni prostor? Kakšno energijo in občutke želim ustvariti v svojem domu? Kaj moram storiti, da bom svoj bivalni prostor prežela s pozitivno energijo in občutki? Kako lahko v svojem domu aktiviram tako energijo, ki me bo podprla, da dosežem svoj cilj?

Če želite ugotoviti, na kakšen način vas lahko vaš dom podpre pri uresničevanju vaših ciljev, je najbolje, da se povežete s hišnim varuhom ali duhom doma. Vsaka stavba, ki jo zgradijo in v njej bivajo ljudje ima svojega duha. To je bitje, ki varuje in ščiti vaš dom in ki se oblikuje v skladu z energijami vašega doma in v skladu z vašo energijo. Hišni duh se lahko v procesu sinhro usklajevanja pojavi v različnih podobah – kot moški, ženska, žival, svetloba, božansko bitje, zvok, barva ali samo kot občutek. Vzpostavljanje stika s hišnim duhom vam pomaga ustvariti zaščitni plašč za vaš dom in vse ljudi, ki živijo v njem, hkrati pa predstavlja vir modrosti in moči, na katerega se lahko obrnete v vsakem trenutku.

Proces se konča z načrtom delovanja. Praktik vam pomaga, da vse pridobljene informacije povežete v neko smiselno celoto in da naredite načrt, kaj od tega želite in kaj boste naredili.

Da boste imeli predstavo, kako tako vodeno potovanje izgleda, sem za vas pripravila mini proces Sinhro usklajevanja, v katerem vas bom popeljala na srečanje s hišnim varuhom. Za poslušanje posnetka, kliknite tukaj. (9:23 minut, glasba Kevin MacLeod)

Pišite mi, kako vam je šlo!

Lep pozdrav,

Marjana Bloch
Soul Coach™

 


 


 

 

Prijava na blog


Sledite mi:
Marjana na Facebook-u Marjana na LinkedIn-u