poziv-blog
Kontakt z Marjano Bloch
Oglejte si Marjanin videovideo-poziv

Prihajajoči dogodki

Previous Naslednja
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
Gama zdravljenje

gamma-healing

Intenzivna enodnevna delavnica s Chrisom Waltonom.
16. maj 2015 na Bledu!  Več >>

Soul Coaching detox

Prva pomoč za dušo

Zaživite življenje po vaši meri.

Več informacij

 

Potovanje k duši

Pikapolonica

Sledite svojim sanjam!

Več informacij

Individualna srečanja

Znebite se strahov, stresa in bolečin!  ogenj-krog 

Preberi več >>

Prijavite se na blog!
Individualni Soul Coaching®
»Marjana je zelo v stiku s svojo bitjo, ko te vodi na potovanju k duši. Njen glas se poveže s tvojo dušo in te vodi točno tja, kamor moraš iti. Hvala za čudovito izkušnjo.«
J.R., Ljubljana

 

Je tisoč ljudi in tisoč poti. Ko dopustite svojemu notranjemu glasu, da vas vodi, ste na pravi poti. Moja vloga soul coacha™ je, da vam razkrijem in potrdim vrednost vaših izkušenj, vas popeljem globlje, kot bi se morda lahko spustili sami, in vam pomagam ozavestiti, da odgovarjate sami Sebi.

Prednost mojega individualnega coachinga je, da se lahko prilagodim vašemu tempu in načinu življenja, vašim osebnim značilnostim in seveda vašim potrebam v danem trenutku. Ne glede na to, s kakšnim namenom pridete k meni, pa je pravzaprav bistveno to, da vam v procesu Soul Coachinga® pomagam, da se povežete s svojo modrostjo in poslušate svoj notranji glas.

Pri svojem delu uporabljam različne sodobne tehnike in znanja starodavnih duhovnih tradicij. Postopoma vas vodim k ozaveščanju in izražanju vaših notranjih vrlin in vašega pristnega jaza. V sproščenem okolju in popolnoma varno se boste učili, kako lahko z uporabo svoje intuicije in domišljije sprostite svoje negativne vzorce in strahove. Pomagam vam ozavestiti vaše poslanstvo, pravilno usmeriti vašo energijo in narediti načrt delovanja. Na ustvarjalen in zdravilen način boste prepoznavali globlji pomen svojega življenja in ga začeli živeti v skladu s svojim poslanstvom.

Individualna srečanja potekajo v mojem studiu na Bledu ali ob pomoči skypa oziroma telefona. Vsako traja 75 minut in po navadi obsega tri korake.

Opredelitev namere: 
Uspeh srečanja je močno odvisen od natančno postavljene namere: kaj točno želite, da se uresniči? Namere so lahko zelo različne: radi bi dobili pravega partnerja, premagali določen strah, zamenjali službo, preboleli izgubo, poiskali pravo rešitev v težavni situaciji, sprejeli pomembno odločitev in podobno. Namera je lahko tudi bolj splošna – morda si želimo najti ravnovesje in notranji mir ali bi bili preprosto radi bolj zadovoljni sami s seboj.


Potovanje k duši: 
Ob pomoči meditacije in interaktivne vizualizacije vas vodim v globoko sproščenost, v kateri na izkustveni in intuitivni ravni spreminjate vzorce, iščete odgovore, potujete v svoja prejšnja življenja, sproščate svoje blokade ali spoznavate svoje notranje vodnike.

Načrt delovanja: 
Na podlagi pridobljenih odgovorov in spoznanj določiva načrt delovanja – praktične korake, ki jih lahko uvedete v svoje vsakdanje življenje.


Včasih zadostuje že eno samo srečanje, da dobite odgovor na svoje vprašanje ali odpravite določeno blokado. Če pa si želite celovitejšo prenovo svojega življenja, vam priporočam treninga »Potovanje k duši« in »Skrivna govorica telesa«.

Izbirate torej lahko med:

 • posameznim obiskom
 • paketom petih obiskov
 • treningom “Potovanje k duši”
 • treningom “Skrivna govorica telesa”


Vsak trening traja najmanj 5 tednov in obsega 5 individualnih srečanj (na Bledu ali ob pomoči skypa oziroma telefona), gradivo, 29 avdioposnetkov z navodili in vizualizacijami in neomejeno podporo po elektronski pošti.

Bonus:

 • darilo za vsak teden v okviru 28-dnevnega programa
 • knjiga Denise Linn
 • elektronske inspiracijske razglednice
 • 10-odstotni popust za nakup drugih programov Soul Coaching®


Možno je tudi plačilo na obroke. Ljudem v finančni stiski, študentom in upokojencem omogočim popust.
Pokličite na 051 251 765, da se pogovorimo.

Za prijave in vsa vprašanja kliknite tukaj.

 

individualni-coaching-img

 
Sledite mi:
Marjana na Facebook-u Marjana na LinkedIn-u