poziv-blog
Kontakt z Marjano Bloch
Oglejte si Marjanin videovideo-poziv

Prihajajoči dogodki

Previous Naslednja
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
Gama zdravljenje

gamma-healing

Intenzivna enodnevna delavnica s Chrisom Waltonom.
16. maj 2015 na Bledu!  Več >>

Soul Coaching detox

Prva pomoč za dušo

Zaživite življenje po vaši meri.

Več informacij

 

Potovanje k duši

Pikapolonica

Sledite svojim sanjam!

Več informacij

Individualna srečanja

Znebite se strahov, stresa in bolečin!  ogenj-krog 

Preberi več >>

Prijavite se na blog!
Sistem štirih korakov
»Indijski rek pravi, da ima vsaka hiša štiri sobe: razumsko, čustveno, duhovno in telesno. In vse dokler vsak dan ne obiščemo vsake sobe, nismo celostni. Elementi Zraka, Vode, Ognja in Zemlje so močna orodja za vstopanje v te notranje sobe.«

Potovanje k duši, Denise Linn


Soul Coaching® uporablja sistem štirih korakov. Vsak korak je posvečen enemu od štirih elementov narave: zraku, vodi, ognju in zemlji. Vsak element pa predstavlja točno določen del nas samih. Element Zraka ponazarja našo razumsko raven, element Vode ponazarja čustveno raven, element Ognja ponazarja duhovno raven in element Zemlje telesno raven.

Denise Linn, ustanoviteljica Soul Coachinga®, pravi, da z aktiviranjem elementov zraka, vode, ognja in zemlje v sebi aktiviramo različne dele nas samih. Vsak element drugače vpliva na našo duševnost. Vsak element v nas prikliče drugačne spomine, čustva, odzive in energijske zapise, ki jih v procesu Soul Coachinga® prepoznavamo in čistimo. V procesu hkrati razkrivamo našo celovitost in medsebojno povezanost. Predvsem pa prepoznavamo in aktiviramo naše brezmejne sposobnosti in zdravilne moči.

Posamezen korak v procesu traja najmanj en teden. Tako prvi teden namenimo lastnostim zraka in odstranjevanju umskih preprek, drugi teden lastnostim vode in povezovanju s čustvi, tretji teden posvetimo lastnostim ognja in ga namenimo odstranjevanju negativnih prepričanj v naši podzavesti, četrti teden pa se posvetimo lastnostim zemlje in ga namenimo čiščenju in krepitvi telesa.

 • Element Zraka

  Prvi korak posvetimo spoznavanju procesa čiščenja uma. Da bi lahko razmišljali jasno, pozitivno, umirjeno in ustvarjalno, se boste v tednu zraka osredotočali na razumevanje, kaj v vašem osebnem in poslovnem življenju predstavlja navlako. Bistrili boste svoje misli, ovrednotili vaše življenje in ugotovili, kakšna notranja pravila in prepričanja vas usmerjajo in vodijo. To je tudi čas, ko se boste bolj zavedali zraka znotraj in zunaj vas. Je čas, ko boste zadihali s polnimi pljuči.
  Več o elementu zraka...

  zrak

 • Element Vode

  Drugi korak posvetimo čiščenju čustvenega jaza. Da bi lahko občutili več notranjega miru in osebnega zadovoljstva in vzpostavili čudovit odnos do samega sebe in drugih, boste v tednu vode pozornost usmerjali na vsa čustva, ki jih doživljate. Šele ko boste vsem svojim čustvenim vzorcem dovolili, da se prebijejo na površje, se jih lahko začnete osvobajati. V tednu vode se boste osredotočili na vodo, ki nas obdaja in je v nas. Pozorni boste na njen očiščujoč in poživljajoč učinek.
  Več o elementu vode....

  voda

 • Element Ognja

  Tretji korak posvetimo iskanju notranje svetlobe, soočanju s strahovi, sproščanju zastarelih pogledov nase, spreminjanju omejujočih navad in prebujanju duha. Teden ognja predstavlja notranjo energijo, delovanje, tveganje in moč preobrazbe. Je čas, ko boste svet uzrli skozi drugačne oči in dovolili, da vas vodita ustvarjalnost in pogum. V tednu ognja boste pozorni na vse oblike ognja v vas in okoli vas, ozrli se boste v notranjo svetlobo in temino.
  Več o elementu ognja....

  ogenj

 • Element Zemlje

  Četrti korak posvetimo odnosu do telesa, njegovemu razstrupljanju ter povezanosti z zemljo in materialnim svetom. To je čas, ko boste v sebi prebudili ritme narave in ustvarili dom za dušo. Odkrivali boste, kakšno vrsto življenja si želite zase, in ustvarjali boste svojo prihodnost. V obdobju zemlje boste pozorni na snovni svet, na sestavo in obliko predmetov, ki nas obdajajo, in na snovno naravo svojega telesa.
  Več o elementu zemlje...

  zemlja

Denise Linn, ustanoviteljica Soul Coachinga®

Denise Linn je mednarodno priznana učiteljica, pisateljica in predavateljica. Poučevala je v devetnajstih državah. Več kot trideset let je raziskovala različna izročila starodavnih in staroselskih kultur. Pot jo je ponesla med Maore na Novi Zelandiji, Aboridžine v Avstraliji, Zuluje v Afriki, kahune na Havajih in šamane v Braziliji. Dve leti je živela celo v budističnem samostanu. Poglobljeno je preučevala izročila severnoameriških Indijancev in svojo lastno čerokijsko zapuščino. Njen indijanski učitelj ji je ob smrti rekel: »Denise, drži se preprostosti«, kar je še danes njeno zlato pravilo. S tem, ko je duhovnost na preprost in učinkovit način zlila v prakso, ji je uspelo, da je starodavna izročila in modrosti duše približala tisočim po vsem svetu. Denise je napisala šestnajst knjig (prevedene so v 24 jezikov), med njimi svetovno uspešnico Sacred Space (Sveti prostor). Z njo je utemeljila gibanje Čiščenje prostora. Je ustanoviteljica programov Soul Coaching® in Interior Alignement™. Z možem in hčerjo živi v Kaliforniji na posestvu Summerhill Ranch.

Za prijave in vsa vprašanja kliknite tukaj.

 
Sledite mi:
Marjana na Facebook-u Marjana na LinkedIn-u