poziv-blog
Kontakt z Marjano Bloch
Oglejte si Marjanin videovideo-poziv

Prihajajoči dogodki

Previous Naslednja
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Gama zdravljenje

gamma-healing

Intenzivna enodnevna delavnica s Chrisom Waltonom.
16. maj 2015 na Bledu!  Več >>

Soul Coaching detox

Prva pomoč za dušo

Zaživite življenje po vaši meri.

Več informacij

 

Potovanje k duši

Pikapolonica

Sledite svojim sanjam!

Več informacij

Individualna srečanja

Znebite se strahov, stresa in bolečin!  ogenj-krog 

Preberi več >>

Prijavite se na blog!
Coaching na daljavo (splet, Skype, telefon)
»Soul Coaching® na daljavo je presegel vsa moja pričakovanja. Vesela in hvaležna sem, da sem lahko sodelovala z Marjano, ki me je vodila na poti vsakodnevnega spoznavanja in učenja. Moje življenje je pridobilo na novo odkrito radost, hvaležnost in bolj umirjen tempo. Pridobljeno znanje in veščine zdaj redno uporabljam v svojem življenju.«

Katja L., KoperMorda zaradi časovnih omejitev ali zemljepisne razdalje nimate možnosti za živa srečanja. Potem je za vas idealen Soul Coaching® na daljavo. Njegova prednost je, da lahko doživljate življenjske spremembe v udobju in intimnosti domačega okolja. Vse, kar potrebujete, sta udoben naslanjač in telefon oz. Skype. Pod mojim budnim vodstvom in ob pomoči najrazličnejših nalog, dnevnih aktivnosti in sprostitvenih vizualizacij boste plast za plastjo raziskovali in odkrivali svoje življenje, da bi lahko slišali skrivnostna sporočila svoje duše. Vsak dan bomo povezani ob pomoči elektronske pošte, enkrat na teden se bomo v enournem srečanju po Skypu posvetili vašim izzivom v okviru programa, z vodeno meditacijo pa vas bom pripravila na prihajajoči teden.

Izbirate lahko med osnovnim treningom ”Potovanje k duši” in treningom ”Skrita govorica telesa” . Vsak trening traja najmanj pet tednov. Na željo prilagodim program za daljše časovno obdobje. Sprejemam tudi zaokrožene skupine.

Trening vključuje:

  • šest enournih cocahingov po Skypu/telefonu
  • 28-dnevni program z nalogami v elektronski obliki
  • 29 avdioposnetkov z mojimi navodili, vizualizacijami in meditacijami
  • elektronske inspiracijske razglednice
  • neomejeno podporo po elektronski pošti med trajanjem programa IN mesec dni po koncu programa

Možno je tudi plačilo na obroke. Ljudem v finančni stiski, študentom in upokojencem omogočim popust. Pokličite na 051 251 765, da se pogovorimo.


“Marjana, tvoja podpora je skoraj fizično občutna. Zdi se mi, da si ves čas nekje blizu mene in krasno je, da energija lahko v hipu premosti razdaljo od Bleda do Ljubljane in tudi v nasprotno smer. Včerajšnja meditacija pa je bila božansko mila in se me je globoko dotaknila.”

M.B, Ljubljana


Za prijave in vsa vprašanja kliknite tukaj.

 

Coaching na daljavo

 
Sledite mi:
Marjana na Facebook-u Marjana na LinkedIn-u