poziv-blog
Kontakt z Marjano Bloch
Oglejte si Marjanin videovideo-poziv

Prihajajoči dogodki

Previous Naslednja
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Gama zdravljenje

gamma-healing

Intenzivna enodnevna delavnica s Chrisom Waltonom.
16. maj 2015 na Bledu!  Več >>

Soul Coaching detox

Prva pomoč za dušo

Zaživite življenje po vaši meri.

Več informacij

 

Potovanje k duši

Pikapolonica

Sledite svojim sanjam!

Več informacij

Individualna srečanja

Znebite se strahov, stresa in bolečin!  ogenj-krog 

Preberi več >>

Prijavite se na blog!
Pogosta vprašanja

Kaj je bistvo Soul Coachinga®?

Bistvo Soul Coachinga®je ozaveščanje modrosti, ki jo nosimo v sebi, oziroma razvijanje tistega, kar že obstaja v vsakem izmed nas. Pomaga nam najti našo notranjo vrednost. Ob njegovi pomoči začnemo sprejemati odločitve in doživljati življenje na podlagi svojih lastnih uvidov. Filozof Tine Hribar pravi, da je glavno vprašanje eksistence 21. stoletja postalo vprašanje orientacije, vprašanje ciljev in smisla – tega, kdo smo, kam gremo in kaj hočemo. Soul Coaching® nam ta vprašanja pomaga rešiti na preprost, praktičen in ustvarjalen način.

Na vrh^

Kaj nas Soul Coaching® lahko nauči?

Soul Coaching® nas uči prepoznati, kaj se dogaja v naši notranjosti. Govori o človekovem počutju, telesni harmoniji in energijskem ravnovesju, o tem, kako živeti verodostojno, z vsemi svojimi prijetnimi in neprijetnimi lastnostmi. Soul Coaching® vključuje vse človekove razsežnosti, saj duhovnost ni le stvar človekovega duha. Precej bolj oprijemljiva je, kot se nam zdi. Kaže se v našem odnosu do telesa, naših značajskih lastnosti, čustvenega odzivanja, čutenja, razmišljanja … Lahko bi rekli, da nas Soul Coaching® uči zdrave duhovnosti, ki nima nobene zveze z zamaknjenostjo in plavanjem nad realnimi tlemi, kot si nekateri radi predstavljajo. Hkrati pa je prežet z mislijo, da nihče na tem svetu ni osamljen otok. Človek je prepletajoče se ENO z drugimi, s skupnostjo, z vesoljem. Zato se Soul Coaching® posveča prepoznavanju in razvijanju tako človekovega duha kot tudi njegove soodvisnosti z drugimi.

Na vrh^

Za koga je primeren program Soul Coaching®?

Ta program je primeren tako rekoč za vsakogar, saj je zelo prilagodljiv in vsakdo lahko najde v njem tisto, kar v tistem hipu potrebuje za svoj napredek in osebno srečo. Program je namenjen ljudem, ki želijo poiskati odgovore in rešitve v sebi in povezati svoj notranji in zunanji svet v smiselno celoto. Njegova prednost je tudi, da ga lahko izvajate ne glede na to, koliko prostega časa imate. Aktivnosti za vsak dan so namreč razdeljene na tri stopnje, od katerih prva zahteva le 15 minut, zadnja pa vzame toliko časa, kot hočete sami. Sproti se odločate za to, koliko stopenj boste naredili.

Na vrh^

Kdaj in kako lahko izvajam Soul Coaching®?

Začnete lahko kadar koli, če se odločite za individualno delo pod vodstvom svojega soul coacha™. Z njim se lahko dogovorite za način, ki vam najbolj ustreza. Ker je program razdeljen na štiri cikle, ga lahko opravite v štirih tednih, štirih mesecih ali ga raztegnete na še daljše obdobje. Če se odločite za delo v skupini, se prilagodite datumom, razpisanim na spletni strani. Tisti, ki radi delate doma, pa lahko izberete program Soul Coaching® na daljavo.

Na vrh^

Po čem se Soul Coaching® razlikuje od klasičnega Coachinga?

Soul Coaching® se razlikuje od klasičnega Coachinga po tem, da deluje na ravneh, ki se ju prej nismo toliko zavedali oziroma ju nismo znali upravljati – namreč na ravni naše podzavesti in višji ravni našega obstoja. Soul Coaching® temelji predvsem na pozabljenih metodah naših prednikov in starodavnih ljudstev. Ko se odločimo zanj, postanemo iskalci resnice, odkrivanju svoje resnice in pozabljene modrosti v sebi pa sledi globoko zaupanje v svoje sposobnosti. To je v tem času zmedenosti in propada starih vrednot še posebno pomembno.

Na vrh^

Zakaj se program Soul Coaching® deli na štiri obdobja?

Ljudje delujejo na več ravneh, vendar se po navadi ne zavedajo vseh oz. se jih zavedajo različno. Šele ko ozavestijo določeno raven, jo lahko tudi nadzorujejo in vodijo v skladu s svojim namenom. Mentalna raven, ki je najznačilnejša za čas, v katerem živimo, je logična in sposobna presojanja, načrtovanja, ocenjevanja in strukturiranja. Čustvena raven nas uči, kako ravnati s čustvi in kako jih obvladovati v različnih življenjskih položajih. Uči nas razmišljati s srcem. Duhovna raven nas povezuje z izvorom, z božanskim; na tej ravni resničnost dojemamo drugače in se zavedamo popolne medsebojne povezanosti. Na telesni ravni se učimo, kako uporabljati svoje telo in skrbeti zanj, da lahko preživimo v materialnem svetu. Vsako obdobje pa je tudi posvečeno enemu izmed štirih elementov v naravi: zraku, vodi, ognju ali zemlji. Ker smo kot bitja tesno povezani z elementi narave, lahko z aktiviranjem le-teh v sebi aktiviramo tudi vse štiri ravni zavedanja.

Na vrh^

Soul Coaching® je namenjen iskanju osebne resnice. Kaj to pravzaprav pomeni?

Večina ljudi danes živi rutinirano in avtomatizirano življenje, v katerem vladajo površinski odnosi, plitkost in zaslepljenost z lažnim bliščem. Tu ni ne časa ne prostora za poglobljeno razmišljanje in zavedanje duha. Hitenje od ene do druge stvari, množica informacij, kopičenje tega in onega nas ne poteši več in vedno pogosteje se počutimo izčrpane in prazne. Ne znamo več biti pristni in pošteni do sebe. Program Soul Coaching® pa vam pomaga odkriti svojo resnico in to, kar vas osrečuje in zdravi. Pomaga vam, da pospravite svoj čustveni in razumski nered in spet najdete smisel in veselje v vsakdanjem življenju.

Na vrh^

 

Za prijave in vsa vprašanja kliknite tukaj.

 
Sledite mi:
Marjana na Facebook-u Marjana na LinkedIn-u