poziv-blog
Kontakt z Marjano Bloch
Oglejte si Marjanin videovideo-poziv

Prihajajoči dogodki

Previous Naslednja
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Gama zdravljenje

gamma-healing

Intenzivna enodnevna delavnica s Chrisom Waltonom.
16. maj 2015 na Bledu!  Več >>

Soul Coaching detox

Prva pomoč za dušo

Zaživite življenje po vaši meri.

Več informacij

 

Potovanje k duši

Pikapolonica

Sledite svojim sanjam!

Več informacij

Individualna srečanja

Znebite se strahov, stresa in bolečin!  ogenj-krog 

Preberi več >>

Prijavite se na blog!
Karta tedna Lepota

6. maj – 12.maj  LEPOTA

Pomen karte: Lepi ste, navznoter in navzven.  Sveti prostor znotraj in zunaj vas veličastno žari. Vse bolj ljubki postajate, ne glede na vašo starost. Na preprost način ustvarite harmonijo v vašem bivalnem okolju, prižgite dišečo svečo, postavite šopek rož v vazo ali očistite okna, in vaša notranja milina bo zablestela.


Vaša duša vam sporoča: Bolj kot boste pozorni na lepoto okrog vas; na lepoto okolice, na lepoto telesa in vašo lepoto, bolj bo lepota v vseh oblikah napolnila vaše življenje. Nikoli ne govorite negativnih stvari o sebi in vašem telesu! Ne ponižujte se pred sabo ali pred drugimi. Raje poudarite lepoto. Vzemite si čas, da polepšate svoje telo in vaš osebni prostor. Privoščite si razkošno kopel, uredite si nohte, pojdite na masažo ali naredite hišni oltar. Cenite sebe in svetloba znotraj in zunaj vas bo blestela.

Afirmacija: Moja lepota je globoka in neizmerna.     

Avtorica Soul Coaching kart je moja mentorica in ustanoviteljica Soul Coachinga, Denise Linn. Preko teh kart lahko vsakdo vzpostavi neposredno povezavo s svojo dušo oz. svojim najglobjim bistvom. Vsak ponedeljek bom potegnila eno karto (teh je 52) z vprašanjem, kaj nam sporoča naša skupinska duša (konec koncev smo vsi eno) za prihajajoči teden. Poleg splošne razlage karte bodite predvsem pozorni na vsako misel, ki se vam porodi ob karti. Karta ima lahko različno sporočilnost za vsakega posameznika in vsakogar se lahko dotakne na drugačen način. Eden izmed namenov pa je seveda tudi ta, da v vas, če nič drugega, za kratek hip prebudi nekaj dobrega.

 

Prijava na blog


Sledite mi:
Marjana na Facebook-u Marjana na LinkedIn-u