poziv-blog
Kontakt z Marjano Bloch
Oglejte si Marjanin videovideo-poziv

Prihajajoči dogodki

Previous Naslednja
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Gama zdravljenje

gamma-healing

Intenzivna enodnevna delavnica s Chrisom Waltonom.
16. maj 2015 na Bledu!  Več >>

Soul Coaching detox

Prva pomoč za dušo

Zaživite življenje po vaši meri.

Več informacij

 

Potovanje k duši

Pikapolonica

Sledite svojim sanjam!

Več informacij

Individualna srečanja

Znebite se strahov, stresa in bolečin!  ogenj-krog 

Preberi več >>

Prijavite se na blog!
Zmagovita prepričanja

BREZPLAČNO! Kako osvojiti zmagovita prepričanja v svojem življenju?

ENOSTAVNO! Naročite E-knjižico »The Beliefs of Highly Successful People« in MP3 vodeno vizualizacijo v slovenščini »Zmagovita prepričanja«.

Ali veste, da so prepričanja najmočnejša sila, ki kroji vaše misli in čustva? Se zavedate, da kar 95% vaših dejanj nadzorujejo vaša prepričanja?

Žal se prepričanj v veliki meri sploh ne zavedate, saj so zakopana globoko v vaši podzavesti. Zdaj imate priložnost, da temu naredite konec. Z Gama možgansko tehniko® lahko na hiter in enostaven način v svojo podzavest integrirate vsa tista prepričanja, ki jih potrebujete za vaš uspeh in srečo.



Kako lahko nekomu uspe, kljub temu, da je na primer odraščal v revnem okolju, je brez izobrazbe ali celo invalid. Nekdo drug pa bo, kljub bogastvu, izobilju in najboljšim šolam, propadel in se vdal v usodo.
Odgovor leži v njihovih prepričanjih in zaupanju vase.

Kaj pa vi?

Kaj verjamete globoko v sebi?
Verjamete v uspeh?
Verjamete v zmago in sposobnost, da zmorete vse?

Brezplačno e-knjižico »The Beliefs of Highly Successful People« je napisal psiholog Chris Walton, ustanovitelj Gama možganske tehnike®, z namenom, da v njej predstavi 100 zmagovitih prepričanj, ki so na sam vrh pripeljala mnoge svetovno znane športnike, poslovneže in znane osebnosti.

Danes lahko to knjižico prejmete tudi vi. To pa še ni vse. V tej brezplačni e-knjižici se lahko naučite, kako z uporabo Gama možganske tehnike® ta prepričanja osvojite tudi vi.

Pošljite nam vaš e-mail in skupaj z e-knjižico boste prejeli tudi brezplačno vodeno vizualizacijo v slovenščini »Zmagovita prepričanja«, ki vas bo postopoma peljala skozi tehniko in vas naučila osnovnih korakov: sproščanja, aktiviranja srčnega energijskega središča in celostnega položaja možganov.

Si želite, da vam končno uspe? Hočete več od življenja, kot zgolj prebijanje iz meseca v mesec?

Preizkusite to enostavno in učinkovito tehniko na lastni koži. Ne bo vam žal.

Vpišite svoj e-mail naslov v spodnje okno in poslali vam bomo brezplačno e-knjižico in vizualizacijo z vsemi navodili, kako osvojiti zmagovita prepričanja v vašem življenju. Istočasno boste prejeli Soul Coaching blog Prva pomoč za dušo.


Za vse dodatne informacije me lahko pokličete na 051 251 765.

 

 

Prijava na blog


Sledite mi:
Marjana na Facebook-u Marjana na LinkedIn-u