poziv-blog
Kontakt z Marjano Bloch
Oglejte si Marjanin videovideo-poziv

Prihajajoči dogodki

Previous Naslednja
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Gama zdravljenje

gamma-healing

Intenzivna enodnevna delavnica s Chrisom Waltonom.
16. maj 2015 na Bledu!  Več >>

Soul Coaching detox

Prva pomoč za dušo

Zaživite življenje po vaši meri.

Več informacij

 

Potovanje k duši

Pikapolonica

Sledite svojim sanjam!

Več informacij

Individualna srečanja

Znebite se strahov, stresa in bolečin!  ogenj-krog 

Preberi več >>

Prijavite se na blog!
Test z gugalnikom

Današnja tema ni naključna. Pred dnevi smo pokopali izrednega človeka, prijatelja iz moje mladosti. Njegova zgodba je bila navdih mnogim, njegov pogum in volja do življenja pa spoštovanja vredna. Ob takih trenutkih se sprašujemo o pomenu življenja, o minljivosti in naših vrednotah.

Ena izmed vaj Soul Coaching Programa »Potovanje k duši« se navezuje na smrt in na odnos do lastne umrljivosti. Namen vaje je, da raziščete vašo pripravljenost na smrt in ovrednotite življenje do zdaj.

Pravijo, da pogumni umre le enkrat, strahopetec pa tisočkrat. V tem je nekaj resnice. Eden od načinov, da postanemo pogumni, je, da se soočimo s smrtjo in jo spoštujemo. Čeprav vi sami ne boste nikoli umrli, vaše telo zanesljivo bo. Bolj ko se istovetite s telesom namesto z dušo, bolj bo umiranje za vas strašljivo in stresno. Če sprejmete smrt kot dragocen del svojega duševnega razvoja, boste sposobni v polnosti živeti sedanjost.

Cherokee domorodci uporabljajo izraz: »Danes je dober dan za smrt.« Ta izraz pomeni: »Življenje sprejemam v njegovi celovitosti. Sprejemam vse, kdor sem in kar sem. V tem trenutku imam vse. Če bi moral danes umreti, sem pripravljen.«

Ste pripravljeni na to, da umrete danes? Če je odgovor nikalen, zakaj ne? Morda zato, ker nečesa niste dokončali ali imate družino, za katero morate skrbeti? Morda zato, ker niste zadovoljni s tem, kar ste dosegli v življenju?

Predstavljajte si, da sedite na gugalnem stolu in pregledujete svoje življenje tik pred smrtjo. Odgovorite iskreno ter iz srca na naslednja vprašanja:

Ste pripravljeni na smrt?
Se počutite izpolnjeni in pomirjeni z življenjem, ki ste ga živeli?
Če ne, kaj bi storili drugače?
Česa bi počeli več in česa bi počeli manj?

Imate omejeno število let, mesecev, tednov in dni pred smrtjo. Kako lahko najbolje izkoristite preostali čas? Katere stvari imajo prednost? S čim ste odlašali? Imejte v mislih, da je prvi in najpomembnjši korak pri preobrazbi delovanje. S kakšnim delovanjem lahko pričnete danes, da boste na koncu svojih dni, tik pred smrtjo, lahko popolnoma zadovoljni s tem, da ste živeli karseda polno življenje? Naredite načrt za takšno delovanje.

Vabim vas tudi, da prisluhnete naslednji vodeni meditaciji, ki vam bo pomagala, da se še bolj poistovetite z vašo dušo, ki je neumrljiva. Meditacija je vzeta iz Online Soul Coaching programa »Potovanje k duši«, ki se začne 11. marca. Za poslušanje meditacije, kliknite tukaj.

Lep pozdrav,

Marjana Bloch
Soul – Coach™

Današanja vaja z meditacijo je le ena izmed vaj Online Soul Coaching Programa »Potovanje k duši«, ki se začne 11. marca.  Za več informacij in prijave pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Vir: Denise Linn, Potovanje k duši


 

 

 

 

 

Prijava na blog


Sledite mi:
Marjana na Facebook-u Marjana na LinkedIn-u